Nieuws < Alle berichten

Hoera, de oefenzaal gaat weer open!

Vanaf morgen, 1 juli, mogen de sportscholen weer open. Dat betekent dat wij ook wat meer mogelijkheden voor abonnementhouders hebben om bij ons te komen trainen. Vanuit het RIVM en onze beroepsgroep zijn voorwaarden en regels opgesteld om alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom graag uw aandacht voor de onderstaande punten.

Maximum aantal bezoekers
Er kunnen maximaal 4 personen tegelijk vrij trainen. Op deze manier is er ruimte voor u, maar ook voor onze fysiotherapeuten die met hun patiënten gebruik maken van de oefenzaal. In de oefenzaal dient u 1,5 meter afstand te houden van andere gebruikers, ook tijdens het gebruik van de apparatuur. Dat betekent dat u soms wellicht even moet wachten om bepaalde apparatuur te kunnen gebruiken.

Gezondheidscheck
Voorafgaand aan ieder bezoek dient u zich bij Anne te melden voor een gezondheidscheck en het desinfecteren van uw handen. U bent van harte welkom als u alle volgende vragen met nee kunt beantwoorden:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID-19 vastgesteld?


Vooraf reserveren
Als u wilt komen trainen dient u vooraf een online reservering te maken via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/PCB/Oefenzaal. Het is niet nodig om een account aan te maken, alleen uw naam en mailadres invoeren is voldoende. Nadat wij uw reservering hebben goedgekeurd ontvangt u een bevestiging op het opgegeven mailadres en is de reservering definitief. We werken met tijdsblokken van een uur, zodat er voldoende tijd is om te wisselen en schoon te maken. Het is helaas niet mogelijk om op andere tijden dan de beschikbare tijdsblokken te komen sporten. Kom alstublieft ook op de afgesproken tijd naar de praktijk.

Tijdsblokken zijn een week van tevoren beschikbaar. We willen u vragen om maximaal 2 reserveringen per week te maken, zodat iedereen voldoende mogelijkheden heeft om te komen sporten. U kunt per tijdsblok zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Mocht u vaker dan 2x per week willen komen, neem dan even contact op met Anne. Ook als u onverhoopt toch niet kunt of wilt komen horen we het graag, dan kunnen we wellicht iemand anders nog blij maken met een plekje.

Kleedruimtes
De kleedruimtes mogen niet gebruikt worden. U dient zich thuis om te kleden. Uw schoenen kunt u uiteraard wel omwisselen voor sportschoenen die niet buiten gebruikt zijn. Uw spullen kunt u opbergen in de lockers.

Hygiëneregels
Het gebruik van een badhanddoek is verplicht op alle apparatuur. Daarnaast willen we u vragen om kleding te dragen die in ieder geval tot de knie en over de schouders komt. Na gebruik dient u de apparatuur schoon te maken met het desinfectiemiddel dat beneden in de oefenzaal staat. Wij zullen tussendoor ook schoonmaken.

Uw abonnement
De afgelopen 4 maanden heeft u niet bij ons kunnen sporten. Aangezien u daar ook niks aan kunt doen berekenen we de kosten van uw abonnement vanzelfsprekend niet door. De einddatum van uw abonnement wordt automatisch met 4 maanden verlengd. Wilt u liever nog even wachten en ook de komende tijd nog geen gebruik maken van de oefenzaal, neem dan alstublieft contact op.

Hoera, de oefenzaal gaat weer open!