Nieuws < Alle berichten

Heropening oefenzaal per 25 mei 2021

Abonnement
Vanaf 25 mei werken we met 2 verschillende abonnementen: een revalidatieabonnement en een abonnement voor vrij trainen. 

Revalidatie
Met dit abonnement kunt u tijdens uw revalidatietraject 1x per week gebruik maken van de oefenzaal onder begeleiding van uw fysiotherapeut op de uren die daar voor gereserveerd zijn. Dit abonnement is een aanvulling op uw behandeling in onze praktijk en kan niet los afgesloten worden. De kosten bedragen €10 per maand. Als u vaker en/of zelfstandig wilt trainen kunt u daarnaast een abonnement voor vrij trainen afsluiten. 

Vrij trainen
Dit abonnement is vanaf 25 mei alleen nog beschikbaar als “strippenkaart” en kost €35 voor 10x sporten. U schaft dit tegoed van tevoren aan en op het moment dat u reserveert wordt uw tegoed gebruikt. U kunt trainen tijdens alle beschikbare tijdsblokken in de agenda van het reserveringssysteem.

U ontvangt van ons bericht als u nog 2 strippen op de kaart heeft staan. Als uw abonnement nog geldig was na december 2020 zullen we dit verrekenen en omzetten naar nieuw tegoed op uw toegangstag. 

Reserveren
Als u wilt komen sporten is reserveren nog steeds verplicht. Dit kunt u doen via https://www.supersaas.nl/schedule/PCB/Oefenzaal_2021. Om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om te komen sporten kunt u voorlopig maximaal 2 reserveringen per week plaatsen. U dient eerst een account aan te maken om een reservering te plaatsen. Reserveren voor anderen is niet mogelijk. Iedere vrijdag aan het einde van de dag komen de tijdsblokken beschikbaar in de agenda en kunt u reserveren voor de volgende week. 

U ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail als de reservering gelukt is. U kunt zelf uw reservering beheren als u ingelogd bent. Komt u onverhoopt toch niet? Annuleer dan de reservering zodat iemand anders gebruik kan maken van uw plek en om te voorkomen dat er tegoed van uw strippenkaart afgeschreven wordt terwijl u niet komt sporten. 

Beschikbare tijden
U zult zien dat er niet op alle dagdelen tijdsblokken beschikbaar zijn. Op sommige momenten hebben onze therapeuten afspraken met patiënten in de oefenzaal. Om te voorkomen dat het te druk wordt zijn deze tijden niet beschikbaar. 

De begin- en eindtijd van ieder blok zijn ook echt de tijden waarop gestart kan en gestopt moet worden. Eerder beginnen of langer doorgaan is niet mogelijk. 

Kleedkamers
De kleedkamers mogen door één persoon tegelijk gebruikt worden. Maakt u alstublieft gebruik van de lockers voor het opbergen van uw schoenen en overige spullen. 

Coronamaatregelen
De volgende maatregelen blijven uiteraard gewoon van kracht: 

  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. 
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de praktijk, alleen tijdens het sporten mag uw mondkapje af.
  • Gebruik op alle apparatuur een handdoek. 
  • Maak de apparatuur na ieder gebruik schoon met het desinfectiemiddel dat in de oefenzaal aanwezig is. 
  • Houd 1,5 meter afstand van andere sporters, ook tijdens het gebruik van de apparatuur.

Tot slot
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze praktijk! We kunnen ons ook voorstellen dat u het na een aantal maanden niet sporten lastig vindt om uw trainingsschema weer op te pakken. Als u hulp nodig heeft of als u het prettig vindt dat één van onze collega's eens samen met u naar uw programma kijkt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Mochten er andere vragen zijn, dan horen we het ook graag.

Heropening oefenzaal per 25 mei 2021